" > Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat de mascați
Connect with us
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu

BREAKING NEWS

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, ridicat de mascați. Alex Bodi, cercetat într-un dosar de proxenetism.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat de DIICOT. Mascații au făcut astăzi mai multe percheziții într-un amplu dosar de proxenetism. Potrivit unor surse din anchetă, 18 persoane au fost duse la audieri la DIICOT CRAIOVA. Liderul grupării, ar fi, potrivit acelorași surse Adrian Tâmplaru, nașul lui Bodi dintr-o căsătorie anterioară. Interlopul Tâmplaru este printre cei mai de temut din România.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat în dimineaţa zilei de marţi, 11 noiembrie, un număr de 23 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.   „Este un dosar extrem de greu. Fetele racolate erau umilite în ultimul hal”, au declarat surse din cadrul anchetei pentru Adevărul.ro.

Potrivit procurorilor DIICOT, „la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane şi proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenţii lui persoanei mai sus menţionate), în timp ce se afla deţinut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situaţie materială precară, naivitate, lipsă de educaţie – factori determinanţi pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituţiei), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor”.

După ce au ieșit din penitenciar au recrutat fetele

„După ce au ieşit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracţională au aderat alţi 12 suspecţi, împreună cu care au recrutat şi alte victime, le-au transportat şi adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia), şi le-au constrâns să practice prostituţia în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituţia erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme (chiar şi unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă”.

Sursa: Comunicat DIICOT

Fetele au fost ținute în locuințe închiriate de liderul grupării în acest scop. Ele erau transportate zilnic în locurile în care lucrau. Nicio secundă fetele nu erau libere. Interlopii le supravegheau non stop, se arată în comunicatul DIICOT. Tinerele își racolau clienții din cluburile de noapte din mai multe orașe europene. Printre acestea, Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt.

ALex Bodi, însoțit de mascați. Sursa foto-desprevedete.ro

Potrivit procurorilor, o mare parte dintre sumele obținute din prostituție erau reinvestite. Interlopii au cumpărat proprietăți imobiliare în țară și în străinătate.

Mai multe informații pe OFF THE RECORD.RO.

Continue Reading
To Top