Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Florin Citu, despre ,,erorile din CV-ul lui Florin Roman: Este


LUNI, 20 DECEMBRIE 2021, 23:21

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

● Motivul pentru care George Buhnici și-a implantat un microcip în mâna stângă: „Un doctor mi l-a injectat cu o seringă” ● Ce ASCUNDEA o casa batraneasca din DOLJ. Oamenii AU RAMAS SOCATI cand au vazut CE A IESIT DE SUB DARAMATURI ● Vezi cum poți să plătești mai puțin la FACTURA DE CURENT ȘI GAZ! Află cea mai mică ofertă din piață! `; } else { document.querySelector(„#permanent-position-after-image”).innerHTML += ` `; // document.querySelector(„#permanent-position-before-content”).innerHTML += ` // // `; document.querySelector(„#permanent-position-before-content”).innerHTML += ` `; }

Întrebat despre noul nume de la Ministerul Digitalizării, în locul lui Florin Roman, și dacă va fi făcută în curând o propunere, Florin Cîțu a anunțat că e posibil să fie propus cineva de specialitate.

„Poate trebuie să ne gandim la un cercetător. PNL are resurse in interior. ilele urmatoare. Vom avea un nume cat de curand. Acum ne concentrăm pe buget. Ministerul este gestionat de unul dintre cei mai buni miniștri ai noștri – Virgil Popescu”, a declarat Florin Cățu, luni seară, la o televiziune de știri.

Despre greșelile din CV-ul oficial al lui Florin Roman, liderul PNL a susținut că acesta este „un subiect închis”. 

„Și-a dat demisia până la urmă. Am avut o discuție cu el. Povestea este în mai multe feluri”, a declarat, surâzând, Florin Cîțu.

Florin Roman a demisionat de la Ministerul Digitalizării și Cercetării după nici o lună de mandat. Scandalul legat de studiile sale a izbucnit după acuzațiile de plagiat, în lucrarea de dizertație de la Master, dar și după ce a susținut că este licențiat de două ori în economie, la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj în 1992-1996 și apoi la Universitatea Athenaeum București în 2008-2011, fapt negat chiar de una din universități. 

Prima DEMISIE din Guvernul de coaliție: Florin Roman, de la Digitalizare – Care e motivul plecării

„PNL întotdeauna va fi partidul care respecta legea , care va incerca sa gasească de fiecare data persoana potrivită la locul potrivit”, a insistat Florin Cîțu.

Întrebat dacă Florin Roman a fost persoana potrivită la Ministerul Digitalizării, Flori nCîțu a evitat un răspuns: „Vom încerca de fiecare dată să găsim persoana potrivită la locul potrivit”, adăugând că „încă nu a avut timp să convingă acolo (la minister – n.red.)”.

„Florin Roman este un politician foarte bun, care a luptat pentru PNL în ultimii ani. Vom vedea pe viitor. Repet, PNL este un partid care va respecta legea de fiecare dată”, a menționat președintele PNL.

Întrebat dacă F. Roman a fost onest cu el , F. Citu a spus ca acesta va veni si va explica in spatiul public dacă va fi nevoie. 

„(Onestitatea ) este importantă. (…) Cred că Florin va veni și va explica. Dacă mai sunt întrebări, va veni și va explica în spațiul public . Nu cred că are nimic de ascuns. Va veni și va explica în spațiul public. Pentru noi este un subiect închis”, a mai spus lideru PNL.

În același timp, când a fost întrebat de  o posibilă numire a lui Roman pe un alt post în următoarele luni în Cabinetul de la Palatul Victoria, Cîțu a respins această variantă: „Nu. Florin are cariera lui politică. Acesta este un subiect închis”.

Legat de verificarea CV-urilor pe viitor în cazul desemnării viitorilor miniștri, Florin Cîțu a replicat că la Guvern nu se cerea până acum așa ceva.

„Au un CV. Să cerem să vină și cu diplomele, cu lucrările… Copii de pe… La Guvern nu s-a cerut așa ceva. Daca se va cere în viitor, cu siguranță… Ne gândim cum vom face, cum ne vom asigura să nu mai avem astfel de situații in viitor”, a mai spus Florin Cîțu.

Citește și: ● Doliu URIAȘ în România. A murit cel mai iubit doctor! A salvat atât de multă lume, însă pe el nu a mai avut cine să-l salveze! Odihnă veșnică! ● Detaliul cutremurator observat de Marina Almasan la capataiul lui Victor Socaciu ● Ce legătură există între Oana Roman și Gigi Becali. Nimeni nu a știut până acum ● Surpriză! „Perla” de la FCSB, în locul lui Stanciu. Slavia Praga a făcut lista de transferuri cu fotbalistul preferat al lui Gigi Becali

Source

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top