Connect with us

EVENIMENT

Femeia de la Buzău, suspectată de infecție cu coronavirus, așteaptă rezultatele în carantină.

Femeia de la Buzău, suspectată de infecție cu coronavirus a fost văzută de medici și nu prezintă simptome de infecție. Buzoiencei i-au fost prelevate probe care vor fi testate la Institutul Matei Balș din capitală.

Femeia de la Buzău, suspectată de infecție cu coronavirus are 53 de ani și este din comuna Largu-județul Buzău. Ea se întorcea duminică seara din Lombardia-Italia, regiune puternic afectată de coronavirus.

 În autocarul care o aducea acasă a aflat că o persoană cu care lucrare în Italia a fost diagnosticată pozitiv. Aproape de Buzău, femeia a început să se simtă rău, iar când a coborât în stație a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță, anunță Realitatea.net.

Colega alături de care îngrijise un bătrân, în Italia, a fost diagnosticată cu virusul din China. Autoritățile au intrat în alertă în urma apelului acesteia la 112. Ea a cerut ajutor după ce a început să se simtă rău, și sub șocul veștii. Imediat, în stația de autobuz unde coborâse au venit și medicii. O ambulanță a serviciului județean de urgență și un echipaj SMURD au preluat-o. Femeia a fost dusă într-o zona de protecție, o fostă tabără pentru elevi aflată în localitatea Beceni.

Chiar și așa, ea va sta 14 zile în carantină. Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

Vezi unde a coborât femeia.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top