Connect with us
pub

ȘTIRI ROMÂNIA

Cele mai căutate cadouri de Valentine’s Day. Românii sunt tot mai darnici de ziua îndrăgostiților.

Photo by Nick Fewings on Unsplash

Cele mai căutate cadouri de Valentine’s Day sunt, potrivit preferințelor românilor, hainele, telefoanele mobile, tabletele și abia pe locul 7 cărțile. Asta se arată în ultimul studiu GFK.

Un studiu realizat recent, arată că în topul comenzilor online se află produsele de fashion (37%), beauty (35%) și high tech (33%). Comenzile de cărți se află și ele în top, însă doar pe locul 7. Doar 22% dintre cadourile pe care tinerii și le fac pe 14 februarie sunt cărți. Acest lucru este îngrijorător pentru că vânzările pentru aceste produse continuă să scadă.

Studiul arată că decizia de cumpărare online este influențată în cea mai mare parte de ceea ce postează brandurile și influencerii pe conturile social media. Aproximativ 82% dintre cumpărătorii online sunt influențați de ceea ce postează pe Facebook sau instagram vedetele preferate.

Pentru a schimba aceste topuri, firma care a realizat studiul areun plan. Le propune adolescenților, ca de Valentine’s Day, să se îndrăgostească iremediabil de cărți. Astfel le va livra, direct la liceu, cărți ale unor autori celebri, specifice vârstei lor. Aceștia vor putea să se bucure de poveștile de iubire ale literaturii clasice. Acțiunea va avea loc chiar de ziua îndrăgostiților Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București, de la ora 10:00. Elevilor li se vor oferi peste 750 de cărți. Printre acestea se află: Marile speranțe (Charles Dickens), Rațiune și Simțire (Jane Austen), La răscruce de vânturi (Emily Bronte), Marele Gatsby (J. Scott Fitzgerald) etc.

Cele mai căutate cadouri de Valentine's
Doi îndrăgostiți, de Valentine’s day.

Cele mai căutate cadouri de Valentine’s pentru el și ea. Ce cadouri putem oferi de Valetine’s day?

Cadourile de ziua îndrăgostiților trebuie să vină din suflet. Dacă e vorba despre o femeie romantică, atunci, o carte de dragoste nu are cum să lipsească. Deasemenea nici un buchet de flori care să vă exprime dragostea și aprecierea față de ea nu are cum să nu fi parte din pachet. Cele mai căutate cadouri de Valentine’s day pentru femei sunt însă și parfumurile. O aromă potrivită personalității sale s-ar putea să fie un cadou accesibil și de succes.

Pentru un bărbat, un bilet la meciul său preferat, sau un gadget mult visat s-ar putea să fie suficient. Nu trebuie însă să lipsească nici un bilețel sau o scrisoare sinceră de dragostea. Chiar dacă nu vor să pară, și bărbații sunt atenți la detaliile care vin din inimă.

Continue Reading
Advertisement pub
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Vânzările de flori bat record după record Off the record

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top