" > Dragoș Bucur este infectat cu SARS COV 2. Ce spune PRO TV?
Connect with us

EVENIMENT

Dragoș Bucur este infectat cu noul coronavirus. Ce se va întâmpla acum cu emisiunea „Visuri la cheie”.

Dragoș Bucur este infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la PRO TV se simte bine în acest moment. Deasemenea și membrii familiei sale nu au probleme de sănătate în prezent. Filmările la emisiunea de succes pe care actorul o prezintă au fost sistate. Toate persoanele care au intrat în contact cu el au fost testate și așteaptă acum rezultatele testării în izolare. Este vorba despre oamenii prezentați în emisiune dar și de o parte dintre membrii echipei de filmare. Potrivit Știrile PRO TV, și arhitecții și designerii emisiunii sunt în izolare.

Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate” , a declarat Dragoș Bucur pentru Știrile PRO TV.

Pentru că producătorii emisiunii și-au luat măsuri de siguranță, programul show-ului nu va fi afectat. Visuri la Cheie se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20 00, la PRO TV.

Informații zilnic, pe OFF THE RECORD.ro

Continue Reading
To Top