Connect with us
pub

Monden

Deși este însărcinată, Nicole Cherry vorbește despre despărțire! Ce spune artista despre o posibilă separare: „O să fiu la fel de fericită.”

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa vor avea în curând o fetiță. Cea mică se va numi Anastasia pentru că așa a visat cântăreața.

Deși este însărcinată, Nicole Cherry a vorbit într-un interviu recent despre despărțirea de iubitul său, Florin Popa. Cei doi vor avea în curând o fetiță.

     Nicole Cherry trăieste cea mai frumoasă perioadă a vieții, alături de iubitul ei, Florin Popa! La doar 22 de ani, artista este însărcinată cu primul său copil și urmează să aducă pe lume o fetiță! Sarcina a fost una programată, susține Nicole, fiind un lucru plănuit până în cel mai mic detaliu! Artista și-a dorit mereu să aibă un copil născut în zodia Săgetător, aceasta fiind și zodia ei. Acesta a fost planul ei, pentru ca viitoarea ei fetiță să aibă un trai bun, să fie norocoasă, după cum a declarat Nicole însăși.

     Chiar dacă totul merge bine între ea și Florin, Nicole Cherry a punctat, în cadrul unui interviu, și un aspect mai delicat din viața lor de cuplu: despărțirea. Deși spune că preferă să trăiască prezentul, cântăreața recunoaste că a luat în calcul și aspectul despărțirii de tatăl copilului ei, în cazul în care lucrurile nu ar mai merge bine între cei doi. Însă, oricum ar fi, șatena se declară o femeie fericită, singură sau într-o relație, chiar dacă scenariul unei despărțiri de Florin nu se vede la orizont:

     „Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiile. Nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry, în cadrul unei emisiuni TV.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top