" > Demisie șoc de la Antena 1. Andreea Berecleanu a părăsit postul TV.
Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Demisie șoc de la Antena 1. Andreea Berecleanu a părăsit postul TV.

Demisie șoc de la Antena 1. Este titlul din majoritatea tabloidelor de astăzi. Andreea Berecleanu nu va mai prezenta Observatorul.

Puțin după ora 19, când la Antena 1 începea principala ediție a „Observatorului”, vedeta emisiunii, Andreea Berecleanu, a publicat o postare în care își anunța demisia! Din cuvintele Andreei rezultă că vedeta pleacă în urma unor nemulțumiri.

„Am stat 17 ani în Antenă 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi acceptă situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a plecă dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și va mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antenă 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️ ”

Postarea Andreei Berecleanu pe Instagram.

Alessandra Stoicescu, noua gazdă a Observatorului

Imediat, o altă postare a apărut în spațiul online. Oficialii Antena 1 au și confirmat faptul că din această primăvară gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni până vineri, va fi Alessandra Stoicescu.

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Continue Reading
To Top