" > De miercuri se închid benzinăriile din Italia - Off the record
Connect with us

ȘTIRI EXTERNE

De miercuri se închid benzinăriile. Italia ia cele mai severe măsuri din Europa pentru stoparea coronavirusului

De miercuri se închid benzinăriile. Aceste vor fi fie închise deoarece nu pot asigura protecţie faţă de coronavirus sau ‘sustenabilitatea economică a serviciului’, au anunţat marţi sindicatele din acest sector, transmit Reuters şi ANSA.

Photo by Robson Hatsukami Morgan on Unsplash

Primele care vor fi închise sunt benzinăriile de pe autostrăzi, apoi, gradual, şi alte unităţi. Vestea a venit printr-un comunicat din partea asociaţiilor Faib Confesercenti, Fegica Cisl şi Figisc/Anisa Confcommercio.

De miercuri se închid benzinăriile pentru că operatorii recunosc faptul că a devenit imposibil să garanteze standardele de sănătate pentru angajaţi şi să menţină afacerile operaţionale.

Italia este cea mai afectată ţară europeană de pandemia de coronavirus (COVID-19) .

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat luni seară că bilanţul epidemic a ajuns la 6.077 de morţi în Italia. Numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns luni la 63.927, informează publicaţiile La Repubblica şi La Stampa.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.780 de noi cazuri confirmate. Cifra este în scădere faţă de 3.957 anunţate duminică însă tot extrem de mare. Totodată, autoritățile italiene au raportat 601 morţi (în scădere faţă de 651 de decese raportate în intervalul anterior de 24 de ore), a comunicat Serviciul italian de Protecţie Civilă.

Până acum s-au vindecat 7.432 de persoane, astfel că în prezent există 50.418 de persoane care au coronavirus.

Vezi povestea unui medic numit erou național al lupte cu COVID-19.

Continue Reading
To Top