" > De ce nu mai apar Viorel și Vulpița la Acces Direct. Am aflat motivul plecării
Connect with us

BREAKING NEWS

De ce nu mai apar Viorel și Vulpița la Acces Direct? Am aflat adevărul despre motivul pentru care Antena 1 i-a trimis înapoi la Blăgești.

Unde au dispărut Vulpița și Viorel?

De ce nu mai apar Viorel și Vulpița la Acces Direct? Asta se întreabă milioane de români care se obișnuiseră deja să urmărească serialul cu cei doi protagoniști din Blăgești. După mai bine de 8 luni în care au rupt audiențele, Veronica Vulpița și Viorel Stegaru au părăsit platourile emisiunii de la Antena 1. Motivul real al rupturii este însă unul incredibil.

Sursa foto- Antena 1

Mirela Vaida a făcut anunțul în emisiunea de aseară însă nu părea deloc nefericită de despărțirea de cei doi. Asta și pentru că foarte mulți oameni au criticat dorința Antenei 1 de a face audiență cu cei doi indiferent de cost. Asta a și adus televiziunii o mulțime de amenzi din partea CNA pentru derapajele din timpul transmisiunilor live. Viața celor doi îndrăgostiți din Blăgești a ajuns pe buzele tuturor. Practic Viorel și Vulpița nu stăteau departe deloc de camerele de filmat. Orice mișcare le era urmărită și cei doi au devenit vedete prin naivitatea și naturalețea lor. Cuplul TV Vulpița și Viorel Stegaru ar putea deveni chiar și studiu de caz pentru cursurile de jurnalism și divertisment TV. Cei doi au ajuns de nenumărate ori și numărul 1 în trending pe youtube, cu câteva piese pe care le-au interpretat. Totul în ciuda multor artiști care au rămas șocați. Mulți s-au întrebat cum publicul a reușit să aprecieze lipsa de talent și stângăciile unor personaje apărute din senin. Puterea televiziunii este însă mare. Asta a demonstrat că televizorul încă poate face imposibilul posibil.

Sursa foto Playtech.ro

Fetița celor doi nu se mai oprea din plâns

La începutul acestei săptămâni, doamna Ilinca, soacra Veronicăi Stegaru a venit la București și i-a convins pe cei doi să plece acasă. Ea i-a înduplecat pe tinerii îndrăgostiți să rămână alături de fiica lor. Cea mică plângea deja de câteva zile și cerea ca părinții ei să se întoarcă. Așadar motivul întoarcerii acasă a Vulpiței este micuța Maria.

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus Mirela Vaida în direct.

Acum, după ce au cunoscut celebritatea, rămâne de văzut cum vor supraviețui împreună Viorel și Vulpița, proaspăt întorși la Blăgești.

De ce nu mai apar Viorel și Vulpița la Acces Direct? Mai multe informații despre Vulpița și Viorel găsiți pe Off the Record.ro

Continue Reading
To Top