Connect with us
pub

EVENIMENT

De acum va fi mai ușor să călătorești în Buzău. Aplicația de ride sharing Bolt va fi disponibilă și pentru buzoieni

De acum va fi mai ușor să călătorești în Buzău. Aplicația Bolt a devenit disponibilă pentru locuitorii municipiului ca o alternativă pentru taxi-ul convențional. Astfel, Buzăul completează lista celor 15 orașe mari din România unde cea mai mare platformă europeană de mobilitate își desfășoară activitatea. Bolt oferă utilizatorilor curse la tarife avantajoase dar și trotinete electrice de închiriat sau servicii de livrare colete la domiciliu. Oriunde te-ai afla, întotdeauna un șofer Bolt va fi pregătit să te preia în 2-5 minute de așteptare și să te ducă oriunde ai nevoie.

Se pare că dezvoltarea din ultimii cinci ani a municipiului Buzău, precum și recentul titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, începe deja să atragă investitori în Buzău: „Am observat o cerere tot mai mare pentru servicii de mobilitate în orașele în curs de dezvoltare, iar evoluția municipiului Buzău îl face un oraș cu potențial ridicat pentru ride-hailing”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Pentru început, compania a demarat și o campanie de reduceri pe perioada lansării. Astfel costul curselor este 50% gratis. Oficial, la Buzău, o călătorie cu o cursă de tip ride sharing va costa aproximativ 8 lei. Odată instalată aplicația pe telefonul mobil, utilizatorul poate să-și introducă datele cardului și să comande o mașină instant. Plata poate fi făcută atât de pe card cât și cash. Odată începută cursa, atât clientul cât și șoferul au obligația să poarte mască de protecție pe perioada pandemiei.

Lansarea serviciului de ride sharing oferă posibilitatea buzoienilor care doresc o sursă de venit să facă bani frumoși. Un șofer Bolt poate câștiga săptămânal chiar și 3000 de lei. Mai ales că în orele de vârf, tarifele sunt variabile și cresc în funcție de aglomerația din oraș.

Vestea că Bolt vine la Buzău i-a intristat pe patronii firmelor de taxi

De acum va fi mai ușor să călătorești cu Bolt la Buzău.

Taximetriștii spun că această competiție le va pune ceva probleme în perioada următoare. SIngurul avantaj ar fi cel al clienților. În ultimii ani, multe firme de taxi au uitat să investească în confortul călătorilor și în curățenie. Astfel starea multora dintre autovehicule s-a deteriorat. Deasemenea, procesul de selecție al șoferilor Bolt va îmbunătăți calitatea serviciilor și amabilitatea de care mulți taximetriști au uitat în goana după profit.

Bolt are astăzi peste 50 de milioane de utilizatori în peste 40 de țări în toată lumea. Serviciul este un rival de temut pentru mult mai cunoscuta companie Uber din SUA.

OFF THE RECORD vă spune și cum te poți înscrie pentru a deveni șofer BOLT.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top