Connect with us
pub

EVENIMENT

Daniela Crudu șochează din nou după bătaia primită de la iubitul croat.

Daniela Crudu șochează din nou fanii cu o decizie la care nu se aștepta nimeni. Vedeta TV pare că l-a iertat pe iubitul croat care a snopit-o în bătaie. Fosta asistentă TV s-a împăcat cu Seco Dubravko. Acesta s-ar fi angajat să plăteacă operația suferită la nas de vedetă. Deasemenea, croatul va plăti și câteva mii de euro pentru deranjul creat.

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înţeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate şi mai bine ca înainte şi, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubeşte probabil şi, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a declarat un apropiat al Danielei Crudu, potrivit Antena Stars.

Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a suferit o bătaie cruntă chiar în mașina iubitului ei, un Bentley Bentayga de peste 300 de mii de euro. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Universitar cu traumatism cranio-facial. Astfel, în urma agresiunii, diva s-a ales cu nasul spart și o entorsă la gleznă. Totul s-a întâmplat duminica trecută, la câțiva metri distanță de blocul în care locuiește vedeta.

Croatul Chiar regretă acum că a bătut-o pe Daniela

„Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”,

a declarat pentru Wowbiz o sursă apropiată Danielei

Daniela Crudu șochează din nou așadar, după ce a refuzat să depună plângere după bătaia primită. Exemplu fetei nu pare să fie unul demn de urmat pentru zecile de mii de victime ale violenței domestice din țara noastră. Anul trecut, peste 19 000 de femei au fost agresate de partenerii de viață. Și vorbim aici doar de cifrele cunoscute de autorități. În realitatea, fenomenul este mult mai grav și lupta statului împotriva lui e aproape insesizabilă.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top