" > Cristian Rizea a fost reținut - Dodon a fost mituit, spune fugarul
Connect with us

BREAKING NEWS

Cristian Rizea a fost reținut de polițiștii din Republica Moldova. Fugarul va ataca decizia de retragere a cetățeniei.

Cristian Rizea a fost reținut de autoritățile din Republica Moldova. Informația că acesta ar fi fost luat de acasă de polițiști este una falsă. Ba mai mult, fostul deputat anunță că va contesta în instanță retragerea cetățeniei moldovene și arată cu degetul în continuare spre Mafia de peste Prut.

Surse citate în această dimineață de jurnal.md arătau că deputatul fusese escortat din complexul de lux în care are reședința.

„Infractorii pe care îi devoalez au plătit milioane de euro mafiei politice din Moldova, condusă de Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, pentru a-mi retrage în mod abuziv cetățenia Republicii Moldova! Mă voi lupta în instanță aici la Chișinău și sper cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu să pot reuși!”, scrie acesta pe pagina sa de facebook „Spovedania lui Rizea”.

Într-o altă postare, Rizea îl acuză pe afaceristul Alin Niculae că i-ar fi oferit lui Igor Dodon o sumă impresionantă pentru ca acesta să-i retragă fugarului cetățenia.

„Nu mi-e frica nici de Dodon, nici de Plahotniuc, nici de Ponta și gasca lui de infractori! Iată-l pe Alin Niculae, manelistul României și infractorul care i-a oferit bani mulți prin generalul Florian Coldea lui Igor Dodon (încă 2 săptămâni președinte al Republicii Moldova) pentru a da decretul de retragere a cetățeniei mele”, mai scrie acesta. Tot pe pagina sa, Spovedania lui Rizea, deputatul a mai făcut un anunț. Avocații săi au depus o cerere în instanță privind anularea decretului prin Igor Dodon i-a etras cetățenia.

Mai multe stiri pe Off the Record.


Continue Reading
To Top