" > Copil atacat de câini la Năvodari. Totul a fost filmat de camerele de pe bloc.
Connect with us

BREAKING NEWS

Copil atacat de câini la Năvodari. Oamenii sunt îngroziți. Orașul de la malul mării, terorizat de haitele de maidanezi care atacă din senin. VIDEO AICI!

Copil atacat de câini la Năvodari, ziua în amiaza mare. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere montate pe un bloc. Incidentul s-a petrecut în spatele blocului în care locuia băiețelul. Acesta mergea către școală când a fost atacat de câinii aparent pașnici. Animalele s-au repezit spre copil fără a fi provocate. Doar câțiva vecini care se aflau în peajmă au reușit să prevină agresiunea. Băiatul se prăbușise pe asfalt de frică și putea fi mușcat dacă nu intervenea nimeni.

Daniel Stroe, martor a povestit pentru Știrile PRO TV cum s-a întâmplat totul: “Am auzit lătrat de câini, un ţipăt de copil, am apucat să ies la geam, să ţip, să urlu, că să sperii. Au mai ieşit nişte vecini de aici din spate, este o problemă mai veche.”

Câinii comunitari fac ravagii de ani de zile în Năvodari. Primăria nu a găsit până acum o soluție pentru a rezolva problema. Copiii sunt victime sigure, spun oamenii care au ajuns să iasă pe stradă doar înarmați cu bețe sau dispozitive pentru gonirea patrupedelor.

Poliţia locală Năvodari a fost sesizată asupra incidentului. Culmea, instituția din subordinea COnsiliului Local spune că situația este sub control. Asta deși este evident că nu e așa.

 “Poliţia locală Năvodari a fost sesizată cu privire la acest caz, la faţa locului poliţiştii nu au găsit copilul şi nici câinii fără stăpân, martorul de la faţa locului a declarat agenţilor de poliţie că băiatul este în regulă şi că a revenit la locuinţa sa”. a declarat Elena Aftene, purtător de cuvânt primăria Năvodari pentru PRO TV.
Mai multe informații zilnic, pe OFF THE RECORD.

Continue Reading
To Top