Connect with us
pub

EVENIMENT

Centrul Iași-ului a rămas fără curent electric zeci de minute din cauza unui bărbat urcat pe un stâlp.

Centrul Iași-ului a rămas fără curent electric în această dimineață. Totul după ce un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune. Acesta a fumat țigară după țigară și nu a vrut să mai coboare. El a fost dat jos abia după ce la fața locului au ajuns negociatorii poliției. Oamenii legii au urcat la zeci de metri înălțime cu o scară specială și l-a convins să renunțe la protest.

UPDATE- Bărbatul a fost convins să coboare. El le-ar fi spus celor de la ISU că este din Timișoara și că a lucrat trei luni la o stână și nu a fost plătit. Barbatul susţine că a vrut să atragă atenția. După ce i-au luat datele de identitate declarate și după verificări, cei de la IJP au constat că acestea sunt false, potrivit ziarul de Iași.

Reprezentanții companiei E-on au fost nevoiți să ia măsuri drastice. Au oprit alimentarea cu energie a spitalelor , școlilor, altor instituții și semafoarealor din zonă pentru ca bărbatul să nu fie electrocutat. Acesta a stat zeci de minute pe stâlpul din zona Alexandru cel Bun și a amenințat că se aruncă în gol. Sute de șoferi, blocați în intersecție au filmat momentele tensionate și le-au transmis pe rețelele de socializare. Spitalele Sfântul Spiridon și Infecțioase au trecut pe generatoare pentru a putea funcționa normal.

Potrivit presei locale, la faţa locului au ajuns două maşini SMURD, două de la pompieri şi dubă de la Jandarmi.”Deoarece acest bărbat fumează pe stâlp compania de electricitate a anunţat spitalul că poate opri curentul electric. Pentru un om pot  suferi toţi ceilaţi pacienţI”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD-UPU Iaşi.

Centrul Iași-ului a rămas fără curent electric zeci de minute însă reprezentanții ISU au revenit cu o informare potrivit căreia doar Zona Centrală și sudul Copoului au fost afectate. Instituțiile au trecut pe generatoare și și-au putut desfășura activitatea în continuare.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top