Connect with us

OFF THE RECORD

Cel mai bogat român este de fapt o femeie în 2021. Are o avere mai mare ca Țiriac, Becali și Teszari la un loc. NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI DIN CE A FĂCUT MILIOANE DE EURO!

Cel mai bogat român este de fapt, o româncă stabilită în SUA. Averea ei este una colosală. Cu o tranzacție estimată la 3 miliarde de dolari, românca i-ar detrona ușor pe greii miliardarilor din România: Țiriac, Becali și Teszari. Compania sa este estimată la peste 1,5 miliarde de dolari. În acționariatul afacerii a intrat și Sephora, cu o participație de 49%. Astfel, românca Anastasia Soare și compania sa Anastasia Beverly Hills au intrat în rândul celor mai grei jucători din piața de beauty din lume.

Cel mai bogat român este de fapt ”Regina Sprâncenelor”.

Femeia este astăzi unul dintre cei mai renumiți experț în înfrumusețarea ochilor și sprâncenelor. Asta și pentru că are la bază studii în domeniul artelor plastice. Puțini sunt cei care știu că de fapt, perfecțiunea în estetizarea sprâncenelor are și o denumire iar metoda a fost patentată chiar de Amastasia Soare. Golden Ratio Eyebrow Shaping Method se bazează pe principiul proporției divine. Așa că e ușor de înțeles de ce printre primele cliente ale româncei a fost Cindy Crowford.

Au urmat apoi cele mai cunoscute vedete de la Hollywood: Oprah, Madonna, Penelope Cruz, Jennifer Lopez,Michelle Pffeifer. Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Naomi Campbell, Sharon Stone și multe altele. Datorită priceperii ei dar și a brandului de cosmetice pus pe picioare, a apărut în cele mai cunoscute reviste de modă ale lumii, cum ar fi: Vogue, Elle, Allure, InStyle, Entertainment Weekly, Newsweek sau Los Angeles Magazine.

Brandul Anastasia Beverly Hills, lansat în 1998, are astăzi sute de magazine și este foarte populară în rândul tinerilor americani. Inclusiv vedete din România folosesc produsele dezvoltate în Los Angeles.

Un pas important al româncei a fost intrarea în mediul online. Practic, și un pionier al influencerilor de azi. Anastasia Soare a înțeles rapid puterea rețelelor de socializare, în special a Instagram, și a promovat produsele sale cu ajutorul vedetelor și influencerilor. Multe dintre ideile sale îi aparțin și fiicei sale care joacă un rol important în afacere.

Anastasia și fiica ei, Claudia Soare

Mai multe știri pe Off the Record.ro

Continue Reading
Advertisement pub
1 Comment
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top