" > Ce spun astrologii despre Coronavirus. Criza e departe de final
Connect with us

Horoscop

Ce spun astrologii despre Coronavirus. Cât va dura această criză și ce efecte va avea asupra omenirii

Printre momentele în care Saturn a fost în Vărsător se numără marea criză economică din 1929-1933 sau criza economică post comunistă din 1991.

Ce spun astrologii despre Coronavirus se întreabă mulți dintre noi în această perioadă. Astrologul OFF THE RECORD, Hermina a realizat special pentru dumneavoastră o serie de previziuni privind criza epidemiologică pe care o traversăm.

Photo by Farzad Mohsenvand on Unsplash

Din punct de vedere astrologic, acest an este marcat de intrarea planetei Saturn în Vărsător ṣi de planetele Pluto ṣi Jupiter în Capricorn.

În primul rând, această criză este adusă de Pluto, o planetă puternică, iar ea se ocupă de probleme financiare uriașe, mase de oameni, dar și de virusuri. În acest an, Pluto în Capricorn va călători în combinație cu Jupiter din Capricorn într-o întâlnire rară care are loc o dată la 13 ani. Jupiter este, de obicei, o planetă benefică, generoasă, dar în acest caz, Jupiter complică problema. Îi dă mai multa forță planetei Pluto pentru a face dezastru. Jupiter este cunoscut pentru a extinde tot ceea ce atinge, indiferent dacă asta aduce mai multă bogăție sau sărăcie, depinde de condițiile fiecăruia. Cu alte cuvinte, Jupiter amplifică ceea ce Pluto dezvăluie și vrea să înmulțească, iar puține planete pot multiplica ceva mai repede decât Jupiter.

Photo by Josh Rangel on Unsplash

Jupiter răspândește virusul descoperit de Pluto și ambele planete răspândesc virusul exponențial. După cum s-a spus, Pluto și Jupiter sunt în Capricorn, iar Capricornul patronează, printre altele, persoanele în vârstă. Oamenii de știință spun că persoanele în vârstă par să fie mai sensibile la acest virus decât alții.

Pluto și Capricorn se întâlnesc la fiecare 13 ani. Nu avem un virus mortal la fiecare 13 ani, desigur. Pluton caută o problemă care să ne atragă atenția. Dacă Pluton  nu găsește nimic important să ne arate, trecem ușor prin acea perioadă. Trebuie să vedem ce vrea această perioadă să ne arate. De asemenea, trebuie să învăṭăm să fim mai conectaṭi la noi înṣine.

Jupiter și Pluto se vor întâlni de trei ori în acest an, 2020, înainte de a se roti în direcțiile lor separate în spațiu astral.  În primul rând, Jupiter și Pluto se vor întâlni pe 4 aprilie, când ambele planete vor fi foarte puternice și influente. Aceasă perioadă poate arăta un varf al epidemiei sau o accelerare de cazuri noi.

Jupiter și Pluto se vor întâlni pentru a doua oară când ambele sunt retrograde pe 30 iunie, astfel încât la acel moment ambele planete vor fi slabe. (Pentru cei interesați, Jupiter va merge retrograd din 13 mai până pe 12 septembrie. Pluton va retrograda din 25 aprilie până pe 4 octombrie. Chiar dacă vor fi retrograde, vor rămâne incredibil de aproape pe orbită.)

Photo by Shot by Cerqueira on Unsplash

Ultima dată când Jupiter și Pluto se vor întâlni va fi pe 12 noiembrie, când din nou, ambele vor fi incredibil de puternice, deci este foarte posibil ca un nou val de criză epidemiologică să apară. Ne va arăta dacă am învăṭat ceva din testele prin care am trecut la începutul acestui an.

Acest lucru arată că virusul va face furori în primăvară, în special în martie, aprilie și prima jumătate a lunii mai, dar va deveni slab în vara începând cu iunie. Virusul se va calma atât de mult încât mulți oameni ar putea presupune că COVID-19 a dispărut. Nu cred că va fi cazul  pentru că va apărea din nou din septembrie până în noiembrie și, eventual, se va extinde până la mijlocul lunii decembrie.

Ceea ce face ca anul acesta ca Jupiter și Pluton să fie diferit este faptul că Saturn, planeta karmei, va orbita cu ele pe tot parcursul anului pe o orbită extrem de neobișnuită cu trei planete strânse. Oamenii de știință spun că utilizarea necorespunzătoare a resurselor pământului și lipsa de administrare adecvată a planetei noastre au dus la un mare dezechilibru. Ei spun, de asemenea, că ne-am datorat unei pandemii, deoarece au trecut puțin peste 100 de ani că am văzut unul atât de mare, iar acela, care este cel mai apropiat virus de tip coronavirus, a fost gripa spaniolă din 1918. În acel an, 1918, Pluto și Jupiter orbitau strâns împreună, exact așa cum sunt acum, în 2020.

Un alt aspect astral  important este Saturn în Vărsator (21 martie- 1 iulie 2010 ṣi 16 dec 2020 – martie 2023).

Saturn nu a mai fost în Vărsător din anul 1994.  Acesta combinatie ne va aduce căi noi de comunicare, vom lucra prin mijloace pe care nu le-am mai testat pana acum. 

Ca o reamintire, atunci când Saturn a fost în Vărsător au avut loc mai multe crize economice:

  1. Marea criză economică între anii 1929-1933 ( Great Depression). Primele semne ale crizei economice au început să se vadă în anul 1928. Milioane de oameni au rămas atunci fără locuri de muncă.  Aceasta criză a durat aproximativ 10 ani. 
  • Criza economică post-comunistă- 1991. Saturn a fost în Vărsător în perioada 1991-1993. Ṣi în această perioadă milioane de oameni au rămas fără locuri de muncă.
  • 2020-2023- În acest interval este important să învăṭăm din greṣelile trecutului ṣi din crizele anterioare pentru a nu ajunge în aceeaṣi situaṭie ca în anii precedenṭi.  

Este o perioadă în care fiecare ne simțim mai vulnerabili, mai emotivi, arătăm mai multă empatie semenilor noṣtri. Dar la nivel colectiv suntem mai puternici, mai curajoṣi ṣi dornici de a experimenta ceva nou, la un alt nivel decât tot ce am trăit până acum.

Cu toții trebuie să urmăm sfaturile autorităților medicale, pentru că acest lucru va fi o problemă de viață și de moarte. Este un virus care ne învață că suntem cu toții interconectați și că trebuie să-i tratăm pe ceilalți cu aceeași grijă și respect pe care sperăm să le primim ṣi noi de la alṭii.

Vezi cum profită escrocii de pandemia de coronavirus.

Continue Reading
To Top