" > Cazul violului din Vaslui s-a repetat în Argeș cu o minoră de 17 ani
Connect with us

BREAKING NEWS

Cazul violului din Vaslui se repetă în Argeș. 7 tineri au violat o minoră de 17 ani.

Cazul violului din Vaslui se repetă. Șapte tineri din Argeș sunt cercetati penal dupa ce au violat o minoră de 17 ani. Cinci dintre bărbați au fost deja arestati preventiv pentru 30 de zile. Pentru a o convinge pe fată să accepte propunerea de a se întâlni cu el, unul dintre tineri ar fi șantajat-o pe fată cu publicarea unor fotografii pornografice. Aceasta a mers la întâlnire de teamă ca băiatul să nu publice pe internet imaginile în carea apărea chiar ea. Băiatul a profitat însă de naivitatea tinerei cu dizabilități și a dus-o în locul în care urma să o batjocorească alături de alți 6 indivizi, o casă din comuna Corbeni.

Cel care a ademenit-o pe fată este un băiat de 14 ani. El i-a promis că vor forma un cuplu, deoarece o iubeste așa că minora i-a trimis fotografii cu ea în ipostaze erotice. Apoi băiatul a chemat-o la o întâlnire și a dus-o într-o casă unde mai erau încă 5 localnici. Aceștia o așteptau pentru a întreține relații sexuale cu ea. Câțiva dintre aceștia chiar au reușit să o supună la perversiuni. După clipele de coșar petrecute în prima casă sub amenințarea că dacă nu se supune va fi bătută, cel care îi declarase iubire a dus-o pe minoră într-o nouă locație. În această casă părăsită erau prezente alte 6 persoane. O parte dintre acestea au batjocorit-o și ele.

Fata a povestit totul familiei

După ce coșmarul s-a terminat, fata s-a întors acasă și a povestit familiei prin ce a trecut iar bunica a anunțat poliția. Polițiștii au pornit imediat în căutarea celor implicați și au identificat în total 11 argeșeni. Dintre aceștia, doar 7 ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Procurorii au reținut un tanar de 26 de ani și unul de 19 impreuna cu trei minori cu propunerea de arestare preventivă. Ați doi tineri sub 18 ani sunt și ei cercetați acum în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați vor face ani grei de pușcărie. Mai exact între 3 și 12 ani,.
Cei 5 tineri retinuti au primit mandat de arestare pentru 30 de zile, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa.

Urmărește toate știrile pe Off The Record.ro

Continue Reading
To Top