Connect with us
pub
Sursa: Facebook/Dragoș Stoian

EVENIMENT

Casa lui Gheorghe Dincă a fost luată cu asalt de protestatari. Nu o să crezi la ce au dat foc.

Casa lui Gheorghe Dincă a fost luată cu asalt de protestatari astăzi. Mai mulți oameni care cred că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc au pornit astăzi într-un marș de protest către casa groazei din Caracal. Familiile fetelor răpite au participat la protest. Oamenii care au ieșit pe străzi au venit să ia lumânările de la poarta casei lui Dincă, întrucât consideră că Alexandra și Luiza nu sunt moarte, anunță România TV.

Sursa: Facebook/Dragoș Stoian

La faţa locului şi-au făcut apariţia şi pompierii, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora. Lumânările au fost depuse după ce cazul fetelor dispărute a apărut în presă în această vară. Mii de trecători au venit să aprindă o candelă la poarte celui supranumit monstrul din Caracal. Toate lumânările depuse au fost astăzi strânse și incendiate odată cu toate coroanele de flori.

Am aflat si eu astăzi ca ambalajul din plastic al candelelor arde mai tare si mai mult timp decat conținutul lor. La poarta lui Dincă s-a făcut curățenie. Adepții teoriei ca fetele traiesc nu mai sunt de acord cu „altarul” de la Casa Groazei.

Dragoș Stoian, jurnalist

Casa lui Gheorghe Dincă a fost luată cu asalt de aproximativ 100 de oameni, în frunte cu Alexandru Cumpănașu. Acesta a și transmis pe Facebook acțiunea. Protestatarii au adus cu ei pancarte cu mesaje precum „Şi copiii voştri pot deveni o marfă” sau „Corupţia statului ucide copii”. Nu au lipsit nici scandările împotriva autorităţilor. În Caracal, protestul s-a oprit în fața sediului Poliţiei din oraș unde oameii și-au arătat încă o dată, nemulţumirea faţă de felul în care au acţionat polițiștii în cazul dispariţiei celor două tinere

Citește și despre o discuție șocantă la 112.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top