Connect with us
pub

EVENIMENT

Buzăul vrea să se dezvolte ca Oradea. Ilie Bolojan vine mâine la Buzău. Dezbaterea va fi live pe OFF THE RECORD.

Buzăul vrea să se dezvolte ca Oradea. Cel puțin acesta ar fi idealul edilului de la Buzău care vrea să se inspire de la cei mai buni. Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei vine să dezbată alături de buzoieni ideea unirii municipiului cu comuna Țintești. Ilie Bolojan a fost primar la Oradei și actualmente este președintele consiliului Județean Bihor. Oradea este astăzi un exemplu pentru absorbția de fonduri europene și creșterea standardelor de viață pentru populație. Economia orașului este una solidă, investițiile se simt în confortul public și totodată în estetică.

Întâlnirea cu participanții la această dezbatere despre șansele Buzăului de a evolua ca Oradea, va avea loc miercuri, la ora 18:00, în Amfiteatrul din Parcul Tineretului. În aceeași zi, edilul care le-a oferit orădenilor „cel mai sigur și eficient oraș din România” va susține o conferință de presă alături de conducerea primăriei Buzău.

Conferința va fi difuzată live și pe Off the Record.ro, la secțiunea LIVE. (click aici)

Avem bucuria să vă anunțăm că, miercuri, 8 septembrie, începând cu ora 18:00, avem dezbatere publică la Amfiteatrul din parcul Tineretului, având tema Referendumului din 26 august, ce propune extinderea teritorial-administrativă a municipiului Buzău. La dezbatere va participa domnul Ilie Bolojan alături de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.Sunt invitați să participe cetățeni și reprezentanți ai administrației publice.” se arată în comunicatul oficial.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top