Connect with us
pub

BREAKING NEWS

BREAKING NEWS: DOUĂ NOI CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA.

Știre în curs de actualizare!

BREAKING NEWS: NOI CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. Două noi cazuri. Un bărbat din Maramureș de 45 de ani care s-a întors în țară pe 25 februarie prezintă virusul Covid 19. Pacientul s-a prezentat la secția de boli infecțioase a spitatului județean din Baia Mare. El primise tratament pentru simptomele virusului încă din Italia, unde se prezentase la spital. El a ales însă să vină în România.

A fost transferat la secția de boli infecțioase a spitalului din Cluj pentru testarea pentru Covid 19. Al doilea caz este cel al unei femei de 38 de ani din Timișoara. Femeia a fost pe 17 februarie la Bergamo. Pe 25 februarie a prezentat primele semne ale infecției. Pe 27 februarie s-a prezentat la spital unde i s-a dat tratament simptomatic și a fost plasată în izolare la domiciliu. Probele din cazul ei au fost confirmatate astăzi. Ambii pacienți vor rămâne în carantină la spitalele din Timișoara și Cluj Napoca.

3 CAZURI DE CORONAVIRUS CONFIRMATE ÎN ROMÂNIA

Primul caz de coronavirus din România este un bărbat care nu are simptomele infecției . Virusul este în perioada de incubație. El era de două zile în carantină la domiciliu. Pacinetul 0 a fost transportat la București și internat în carantină la Institutul Matei Balș. Bărbatul infectat a fost la vânătoare cu italianul care a vizitat zilele trecute țara noastră. În aceeași casă cu bărbatul confirmat cu coronavirus se mai află alte 7 persoane. Toate vor rămâne în carantină în următoarele 2 săptămâni. Li se vor asigura hrana și apă, iar dacă vor apărea simptome, se va interveni în același mod.

Bărbatul este din Gorj și este din una dintre comunele vizitate de italianul care a vizitat România recent. Autoritățile din Gorj sunt în stare de alertă și verifică în mod constant starea celor care au intrat în contact cu persoana infectată.

Vezi harta coronavirusului în România.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top