" > Bătaie ca în filme la Iași - S-a întâmplat chiar în curtea Catedralei
Connect with us

BREAKING NEWS

Bătaie ca în filme la Iași chiar în curtea Catedralei Mitropolitane.

Bătaie ca în filme la Iași. Mai mulți membri ai unor familii din Vaslui și-au împărțit pumni și picioare la discreție chiar în Casa Domnului imediat după slujbă. 3 bărbați au fost reținuți după intervenția mascaților care au calmat spiritele prin forță.

– Mâinile după cap, băi! Mâinile după cap!

– Dar nu fac nimic, domnule! Ce fac?

– Mâinile după cap!

– Lăsați că e copiii mei, vă rog frumos! Copiii sunt martori.

– Copiii trebuie să-i ții acasă, nu aici!  Toți duși la secție! Da! Pe toți îi luăm!

Așa au intervenit oamenii legii în scandalul iscat chiar în curtea bisericii. Totul după ce membrii unei familii de rromi făcuseră un jurământ de pace chiar în fața preotului. Miza era îngroparea unui conflict mai vechi. A fost nevoie doar de o scânteie ca totul să degenereze într-un adevărat război.

În timpul slujbei, mebrii familiei s-au certat atât de tare încât au băgat spaima în ceilalți enoriași. Conflictul a escaladat imediat într-o bătaie generală în care puțini nu a scăpat de furia vasluienilor . Martorii au sunat imediat la 112 iar mai mulți polițiști și jandarmi au venit la fața locului pentru a-i opri pe scandalagii. Bărbații au fost puși la pământ de oamenii legii și au rămas pe burtă până când scandalul s-a oprit. În total 19 persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției Municipiului Iași. Aici toți au dat explicații pentru motivul încăierării iar poliția a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Continue Reading
To Top