" > Audiențele HBO au crescut cu 40% datorită COVID-19- Off the record
Connect with us

EVENIMENT

Audiențele HBO au crescut cu 40% datorită noului coronavirus. Vezi care sunt cele mai vizionate sunt serialele TV

Audiențele HBO au crescut cu 40% datorită noului coronavirus. Platforma de televiziune HBO, care a creat celebrele seriale ‘Game of Thrones’ şi ‘Westworld’, a anunțat că adiența sa a început să crească din 14 martie, dată la care a început izolarea la domiciliu a unui mare număr de cetăţeni.

Potrivit serviciului de ‘streaming’, în ultima săptămână au crescut foarte mult vizualizările comparativ cu săptămânile anterioare. Astfel, HBO a egalat numărul accesărilor de la sfârşitul sezonului final al serialului ‘Game of Thrones’ difuzat anul trecut şi una din producţiile cu cele mai multe vizionări în epoca televiziunii online.

În aceste ultime zile ‘vizualizarea compulsivă de seriale’ a crescut cu 65 la sută comparativ cu luna trecută. Vizionare compulsivă este un concept prin care HBO se referă la vizionarea a peste trei sau patru episoade succesive.

A crescut de asemenea şi audienţa postului tradiţional HBO în SUA, la fel ca şi restul canalelor în această perioadă de izolare care afectează peste o treime din populaţia ţării.

Totuşi, în marea parte a SUA sau în alte ţări din America Latină sau Europa, HBO nu a înregistrat o creştere a numărului de abonaţi. Astfel , creşterea audienţei este pusă pe seama abonaţilor deja existenţi.

Audiențele HBO au crescut cu 40%- Cele mai vizionate seriale

Noul sezon al serialului ‘Westworld’, lansat săptămâna trecută este conţinutul cel mai vizualizat pe HBO. Pe locul doi este serialul ‘Euphoria’ care şi-a dublat și el cifrele.

Alte producţii care şi-au dublat numărul vizualizărilor au fost ‘Big Little Lies’, ‘Chernobyl’, ‘Game of Thrones’ şi ‘His Dark Materials’.

Consumul masiv de conţinut online în timpul izolării la domiciliu din cauza COVID-19 a obligat totodată autorităţile să vină cu măsuri. Ele au cerut unor platforme să îşi diminueze calitatea conţinuturilor pentru a nu supraîncărca reţelele.

Prin urmare, Netflix şi Amazon Prime Video au anunţat deja că vor adopta această măsură în aceste vremuri de carantină. Unele producții care erau livrate la calitate 4k sau ultra hd vor veni către televizoare în formate de calitate inferioară.

Continue Reading
To Top