Connect with us
pub

ȘTIRI ROMÂNIA

Anca Alexandrescu răbufnește la adresa PSD. „Să o cheme pe Roberta Anastase, că are experiență la numărat”

Anca Alexandrescu răbufnește la adresa PSD, pentru prima dată de când a reintrat în postura de jurnalist. Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel critică dur mișcările din Parlament care par să însemne doar o tragere de timp până la căderea Guvernului.

„Ipocrizia a atins cote maxime astazi! Trocul politic a ajuns la apogeu iar incalcarea Constitutiei devine o obisnuinta. Nu mai tin cont de nimic! Iohannis pune Romania cu spatele la zid! Euro a atins un nou maxim istoric dar lor nu le pasa. Au indatorat Romania big time! Wow! Avem o criza politica, ce se suprapune peste criza economica, cea bugetara, cea a finantelor publice si a indatorarii! Facturile cresc vazand cu ochii si ei mai infiinteaza o Comisie in Parlament. E matematic! Atunci cand vrei sa ingropi o problema, mai faci o Comisie. Va mai amintiti de datoria facuta de Ceausescu pe spatele romanilor? Cat au indurat oamenii pentru aceste ambitii? Atunci ne stingeau ei lumina! Astazi o stingem noi ca sa putem plati facturile. Atunci mai puneam o haina in plus pe noi pentru ca nu ne dadeau caldura! Astazi ne mai punem o haina in plus pentru ca nu ne permitem sa o platim! Gasiti asemanarile? Pana unde va merge presedintele Iohannis cu ambitiile sale?” a scris jurnalista pe pagina sa de socializare.

Anca Alexandrescu critică și PSD

Nici PSD nu a scăpat de criticile celei care a fost ani de zile șefa comunicării de la Palatul Victoria. „

Ce joc face PSD ul in tot acest circ politic? S-au alaturat celor din #echipacastigatoare? Nu stiu sa numere semnaturile? Sa o cheme pe Roberta Anastase ca are experienta la numarat! Stiu insa sigur sa numere functiile pe care le impart pentru a mai ramane pe scaunele lor caldute! Dar si banii pe care ii vor imparti maine la rectificare pentru a si cumpara voturile la Congresul PNL din 25 septembrie!” a conchis Alexandrescu.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top