Connect with us
pub

EVENIMENT

Alertă cu bombă la un mall din București. Pirotehniștii caută dispozitivul

Alertă cu bombă la un mall din București. Autoritățile au fost anunțate prin intermediul serviciului 112. Poliţiștii şi o echipa pirotehnică a SRI a venit de urgenţă la faţa locului. Apelul a fost dat la ora 12 si 20 de minute și anunța prezența unui dispozitiv exploziv în mall-ul bucureștean.

Foto-Observator

Poliţia Română precizează, într-un comunicat: „Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anunțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R.”

Potrivit Digi 24, traficul este îngreunat în zona Obor. În continuare forțele de ordine fac verificări pentru a stabili dacă alerta cu bombă se confirmă sau nu.

Mai multe echipaje ale pompierilor au fost și ele mobilizate pe străzile din jur, gata de intervenție. Potrivit SRI, alertele de acest gen sunt tratate ca situații de forță majoră iar restricțiile de trafic fac parte din procedurile de intervenție.

Alertă cu bombă la un mall din București. Oamenii din clădire, clienți și angajați au fost deja evacuați.

Vezi și ce vedetă a demisionat din Antena 1.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top